sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Isovanhempien ullakon aarteita

Toisen puoliskoni isovanhempien varastossa voi tehdä kivoja löytöjä! Me ollaan löydetty sieltä meidän uuteen kotiin jo vaikka mitä: pieni kirjoituspöytä, matto ja kaksi tuolia. Tuoleissa oli yksi pieni omituisuus. Nimittäin hopean värinen verhoilu.

Hopeinen sisustusyksityiskohta saattaa sopia ihan hyvin jonkun toisen kotiin, mutta ei liioin meille. Me ei suosita metallinhohtoisia pintoja tai muutakaan mitään liian kiiltävää. Hopean värinen kangas lähti helposti istuimen päältä, alta paljastui erittäin hyväkuntoinen ruosteen värinen verhoilu, joka onkin jo paljon lähempänä omaa tyyliämme. Nyt pitäisi vain päättää, kelpuutammeko ruosteverhoilun vai haluammeko tuolimme näyttävän sittenkin joltain aivan muulta. Jää nähtäväksi.

Hopeisen verhoilun alta paljastui ruosteen värinen kukkakuosi.

Tämmöinen vanha söpö tarranen löytyi toisen tuolin istuimen pohjasta.

3 kommenttia:

  1. Ihan hyvin sopii vanhanajantyyliin tuo "ruosteenvärinen" verhoilu :)

    VastaaPoista
  2. Tuleva sisustusbloggari Mii2. heinäkuuta 2012 klo 23.39

    Liian usein hienot kalusteet pilataan niitä modernisoimalla - joskus vanhassa vara on parempi. Tuokin vanhantyylinen kuosi sopii tuoliin kuin kenkä päähän, hopeinen hirvitys jousi kyllä roskiin. Itsekin aion perustaa sisustusblogin, jossa sisustan uutta OK-taloamme perinteitä kunnioittaen. Jos kiinnostaa, niin voin linkittää sullekkin? :)

    -Mii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Mii :)

      Ehdottomasti kiinnostaa sisustusprojektisi! Pistähän linkkiä vaan tännepäin heti kun saat blogin pystyyn :)

      Verna

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...