maanantai 2. heinäkuuta 2012

Vihreän ja keltaisen yhteentörmäys

Kotimme kaikki keltaiset pinnat on nyt maalattu hyvällä menestyksellä. Ilmassa on ollut jännitystä siitä, miten keltainen ja vihreä loppupeleissä puhaltavat yhteen hiileen. Nyt pääsette itse arvioimaan lopputulosta!


Maalia seinien kellastamiseen kului yhteensä noin 5 litraa.

Olohuoneen ja eteisen seinä ennen ja jälkeen maalaamisen.
Olohuonetta ja keittiötä erottava seinä näytti vielä muutama päivä sitten näin
epätasaisen ja tylsän väriseltä. Kertakaikkisen ruma seinä.
Maalauksen jälkeen seinä näyttää jo huomattavasti eläväisemmältä.
 
Meidän kodista on kehkeytymässä todella räiskyvän värikäs! Lattialistat puuttuu vielä, joten lattianrajat irvistelee toistaiseksi ikävästi. Yritämme saada hommattua uudet listat. Vanhoja listoja oli kohdeltu tosi huonosti, ne oli kiinnitetty väärin ja siitä syystä ne on nyt aikamoisen resuiset eikä niitä oikein viitsisi asentaa enää takaisin.


Tuo Ikean rimpula tv-taso on erittäin väliaikainen. Se näyttää kauhean säälittävältä noin valtavan näytön alla! :D Materiaalikin on jotain haperoa lastulevyä. Hintaa tuolla reppanalla taisi olla 12 euroa.

Unelmien astiakaappi!
  

Jos muistatte kirjoitukseni alkukesältä antiikkiliikkeen astiakaapista, tunnistatte tämän varmasti samaksi. Ostimme kaapin Mennyt Aika -antiikkiliikkeestä Tampereelta. Se on säilynyt todella hyvin jo useamman vuosikymmenen, kaappi on aivan uudenveroinen. Maksoimme löydöstämme 270 euroa.

Nyt on kipoille ja kupeille tilaa! Jouduimme pitkään pitämään astioita pahvilaatikoissa,
ne eivät kertakaikkiaan mahtuneet keittiön kaappeihin.


Keittiömme pöytäryhmä kuului alunperin mummilleni. Ihailin sitä pikkutyttönä, tykkäsin valtavasti pyöreästä muodosta ja luonnonvalkeasta väristä. Minun mielestäni se oli kaunein pöytäryhmä koko maailmassa! Ja sitä se on mielestäni edelleen. Mummin muutettua uuteen asuntoon ja hankittua uudet kalusteet sinne, pöytä ja tuolit päätyivät perheeni ullakolle säilöön. Minä sain napata ne mukaani muutettuani omaan kotiin Tampereelle. :) Pöytäryhmän ja astiakaapin tyylit ovat hyvin lähellä toisiaan, kivasti sopusoinnussa siis.


  

20 kommenttia:

  1. Kaunista :) pirteää :) todella hienoa :)

    VastaaPoista
  2. Upeita värejä :) Toivottavasti sopii, että jään lukijaksesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki sopii, tervetuloa vaan! Mukava kun tykkäät :)

      Meillä täällä maalaamisprojekti jatkuu hitaasti, mutta varmasti. Seuraavaksi on vuorossa olohuoneen pari seinää, jotka maalaillaan aika ällöttävän vaalean limestä maitokahvin ruskeaksi.

      Poista
  3. Vastavierailulle tulin :) Upea tuo sinun astiakaappisi ja seinistäkin tuli oikein kauniin pirtsakat.
    Mukavaa viikonloppua!
    Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, astiakaappi oli toden totta ehkä vuoden paras löytö! :D

      Poista
  4. Vastavierailulla. :) Upean värikkäät seinät teillä, keltaisen ja vihreän yhdistelmä toimii hyvin. Kaappi ja pöytäryhmä ovat myös todella kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllättävän toimiva kokonaisuus! :) Onneksi nuo kalusteet on luonnonvaaleita, se olisi ehkä liikaa jos ne olisi tummia saati värikkäitä! :D

      Poista
  5. Hei Verna! Ihanan värikäs blogi sinulla, liityin lukijaksesi :)

    Upeita värejä olette valinneet asuntoonne! Aika rohkeita vetoja nuo vihreä ja keltainen, noin vahvat vielä, mutta ne sopii aivan älyttömän hyvin! Kodikasta :)

    Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihanan värikäs koti teillä! Minäkin tosiaan hetki sitten liityin lukijaksi, ihana blogi sinulla :) Ja pakko kommentoida nuita Mariskoolin vasemmalla puolella olevia lasikippoja. Meillä oli kotona lapsena just samanlaisia ja muistan varmaan ikuisesti ku kaivoin tosta kapeesta osasta jäätelöä, kun oli pakko saada syyä tuollasesta ku oli niin hieno :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Nuo jätskikupposet on kyllä hauskoja. Harvoin ostan kirpparilta astioita, mutta nuo oli niin hyvässä kunnossa ja edulliset että piti ostaa! Tuo muoto tuottaa välillä tosiaan päänvaivaa kun ei meinaa lusikka mahtua eikä tiskiharja eikä mikään... Noh, rajoittaa onneksi meidän jätskinsyöntiä hiukan kun ei mahdu kovin isoja jätskikökkäreitäkään noihin! :D

      Poista
  7. Tuo teidän ruokailuryhmänne on aivan mahdottoman kaunis ja ihana! Kunpa minäkin löytäisin samanlaisen jostakin kirpputorilta, sillä minulla ei ole mummia eikä mummin ullakkoa, josta tehdä löytöjä...

    Seinien värit sopivat yhteen hyvin ja kotinne tunnelma on kodikas ja lämmin. Jopa kaltaiseni skandinaavisen sisustuksen nimeen vannova, valkoisia seiniä ja kattoa ja lattiaa rakastava voisi maalata itselleen samanlaisen kämpän kuin teillä, eikä katuisi hetkeäkään. :)

    Löysin blogisi Cosmopolitanin keskustelupalstan kautta, onneksi! Jään lukemaan nimettömänä, sillä minulla ei ole Google-tiliä.

    - Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva saada uusia lukijoita :)

      Mekin ihan yllätyttiin tästä väri-innostamme, mutta kovasti ollaan tyytyväisiä oltu! :D Kannattaa kurkkia jostain nettikirpputoreilta (esim. http://www.tori.fi/) huonekaluja. Jos tyypit on jaksaneet kirpparille asti raahata huonekalujaan myytäväksi, hinta on yleensä sen mukainen, eli ei todellakaan ainakaan meidän opiskelijabudjettiin sopiva... Netistä sen sijaan me ollaan löydetty aivan mahdottoman ihania ja laadukkaita juttuja aivan mahdottoman edullisesti! :)

      Poista
  8. Tuo vihreän sävy on kyllä tosi mahtava,mahdatko muistaa mikä se on?
    -heli-

    VastaaPoista
  9. Samaa mietin, mikähän on tuo vihreän sävy? Alina

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...